Лига Одбојка за девојчиња 2018/2019

1 Коло   03.окт Победи Локација - Сала
Димо Хаџи Димов - Лазо Трповски 0-2 Христијан Т. Карпош
Владо Тасевски - Јан Амос Коменски 1-2 Ден
В.Чернодрински - Христијан Т. Карпош 2-0 Среда
        Термин
Петар Поп Арсов   Слободни   11:00ч
2 Коло   08.окт Победи Локација - Сала
Петар Поп Арсов - Владо Тасевски 2-0 Владо Тасевски
Лазо Трповски - В.Чернодрински 0-2 Ден
Јан Амос Коменски - Димо Хаџи Димов 2-1 Понеделник
        Термин
Христијан Т. Карпош   Слободни   11:00ч
3 Коло   09.ное Победи Локација - Сала
Јан Амос Коменски - В.Чернодрински 0-2 Христијан Т. Карпош
Димо Хаџи Димов - Петар Поп Арсов 0-2 Ден
Христијан Т. Карпош - Лазо Трповски 0-2 Петок
        Термин
Владо Тасевски   Слободни   11:00ч
4 Коло   14.ное Победи Локација - Сала
Владо Тасевски - Димо Хаџи Димов 2-1 Христијан Т. Карпош
Петар Поп Арсов - В.Чернодрински 0-2 Ден
Јан Амос Коменски - Христијан Т. Карпош 2-0 Среда
        Термин
Лазо Трповски   Слободни   11:00ч
5 Коло   23.ное Победи Локација - Сала
Лазо Трповски - Јан Амос Коменски 2-1 Христијан Т. Карпош
Христијан Т. Карпош - Петар Поп Арсов 0-2 Ден
Владо Тасевски - В.Чернодрински 0-2 Петок
        Термин
Димо Хаџи Димов   Слободни   11:00ч
6 Коло   29.ное Победи Локација - Сала
Владо Тасевски - Христијан Т. Карпош 2-0 Христијан Т. Карпош
Петар Поп Арсов - Лазо Трповски 2-0 Ден
В.Чернодрински - Димо Хаџи Димов 2-0 Четврток
        Термин
Јан Амос Коменски   Слободни   11:00ч
7 Коло   03.дек Победи Локација - Сала
Христијан Т. Карпош - Димо Хаџи Димов 0-2 Христијан Т. Карпош
Петар Поп Арсов - Јан Амос Коменски 1-2 Ден
Лазо Трповски - Владо Тасевски 0-2 Понеделник
        Термин
В.Чернодрински   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 6 6 0 12-0 12
Петар Поп Арсов 6 4 2 9-4 9
Јан Амос Коменски 6 4 2 9-7 9
Владо Тасевски 6 3 3 7-7 7
Лазо Трповски 6 3 3 6-7 6
Димо Хаџи Димов 6 1 5 4-10 4
Христијан Т. Карпош 6 0 6 0-12 0

 

Есенски прваци во одбојкарската училишна лига се ООУ „Војдан Чернодрински“

 

Одбојкарски куп по повод Денови на Општина Карпош (октомври 2018)

Прв ден - Елиминации
 
Петар Поп Арсов - Христијан Тодоровски Карпош
Резултат:2-0
 
Војдан Чернодрински - Јан Амос Коменски
Резултат:2-0
 
Владо Тасевски - Лазо Трповски
Резултат:2-1
 
Втор ден - Полуфинале 
СРЕДА - 24.10.2018
 
Петар Поп Арсов - Димо Хаџи Димов
Владо Тасевски - Војдан Ченодрински
 
 
 
 
8 коло    08.фев Победи Локација - Сала
Христијан Т. Карпош - В.Чернодрински 0-2 Владо Тасевски
Лазо Трповски - Димо Хаџи Димов 0-2 Ден
Јан Амос Коменски - Владо Тасевски 0-2 Петок
        Термин
Петар Поп Арсов   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 7 7 0 14-0 14
Петар Поп Арсов 6 4 2 9-4 9
Владо Тасевски 7 4 3 9-7 9
Јан Амос Коменски 7 4 3 9-9 9
Лазо Трповски 7 3 4 6-9 6
Димо Хаџи Димов 7 2 5 6-10 6
Христијан Т. Карпош 7 0 7 0-14 0

 

 

9 коло    12.фев Победи Локација - Сала
Димо Хаџи Димов - Јан Амос Коменски 2-0 Христијан Т. Карпош
В.Чернодрински - Лазо Трповски 2-0 Ден
Владо Тасевски - Петар Поп Арсов 0-2 Вторник
        Термин
Христијан Т. Карпош   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 8 8 0 16-0 16
Петар Поп Арсов 7 5 2 11-4 11
Владо Тасевски 8 4 4 9-9 9
Јан Амос Коменски 8 4 4 9-11 9
Димо Хаџи Димов 8 3 5 8-10 8
Лазо Трповски 8 3 5 6-11 6
Христијан Т. Карпош 7 0 7 0-14 0

 

 

10 коло    22.фев Победи Локација - Сала
Петар Поп Арсов - Димо Хаџи Димов 2-0 Христијан Т. Карпош
Лазо Трповски - Христијан Т. Карпош 2-0 Ден
В.Чернодрински - Јан Амос Коменски 2-0 Петок
        Термин
Владо Тасевски   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 9 9 0 18-0 18
Петар Поп Арсов 8 6 2 13-4 13
Владо Тасевски 8 4 4 9-9 9
Јан Амос Коменски 9 4 5 9-13 9
Лазо Трповски 9 4 5 8-11 8
Димо Хаџи Димов 9 3 6 8-12 8
Христијан Т. Карпош 8 0 8 0-16 0

 

 

11 коло    26.фев Победи Локација - Сала
Христијан Т. Карпош - Јан Амос Коменски 0-2 Христијан Т. Карпош
Димо Хаџи Димов - Владо Тасевски 0-2 Ден
В.Чернодрински - Петар Поп Арсов 2-1 Вторник
        Термин
Лазо Трповски   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 10 10 0 20-1 20
Петар Поп Арсов 9 6 3 14-6 14
Владо Тасевски 9 5 4 11-9 11
Јан Амос Коменски 10 5 5 11-13 11
Лазо Трповски 9 4 5 8-11 8
Димо Хаџи Димов 10 3 7 8-14 8
Христијан Т. Карпош 9 0 9 0-18 0

 

 

 
12 Коло    06.мар Победи Локација - Сала
Јан Амос Коменски - Лазо Трповски 0-2 Христијан Т. Карпош
В.Чернодрински - Владо Тасевски 2-0 Ден
Петар Поп Арсов - Христијан Т. Карпош 2-0 Среда
        Термин
Димо Хаџи Димов   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 11 11 0 22-1 22
Петар Поп Арсов 10 7 3 16-6 16
Владо Тасевски 10 5 5 11-11 11
Јан Амос Коменски 11 5 6 11-15 11
Лазо Трповски 10 5 5 10-11 10
Димо Хаџи Димов 10 3 7 8-14 8
Христијан Т. Карпош 10 0 10 0-20 0

 

 

13 Коло   11.мар Победи Локација - Сала
Лазо Трповски - Петар Поп Арсов Одл. Владо Тасевски
Димо Хаџи Димов - В.Чернодрински 1-2 Ден
Христијан Т. Карпош - Владо Тасевски 0-2 Понеделник
        Термин
Јан Амос Коменски   Слободни   11:00ч

 

 

14 Коло   20.мар Победи Локација - Сала
Јан Амос Коменски - Петар Поп Арсов 2-0 Христијан Т. Карпош
Димо Хаџи Димов - Христијан Т. Карпош 2-0 Ден
Владо Тасевски - Лазо Трповски 2-0 Среда
        Термин
В.Чернодрински   Слободни   11:00ч

 

 

Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 12 12 0 24-2 24
Петар Поп Арсов 12 8 4 18-8 18
Владо Тасевски 12 7 5 15-11 15
Јан Амос Коменски 12 6 6 13-15 13
Димо Хаџи Димов 12 4 8 11-16 11
Лазо Трповски 12 5 7 10-15 10
Христијан Т. Карпош 12 0 12 0-24 0
Екипа Коло Победи Порази сет разлика Бодови
В.Чернодрински 12 12 0 24-2 24
Петар Поп Арсов 10 7 3 16-6 16
Владо Тасевски 11 6 5 13-11 13
Јан Амос Коменски 11 5 6 11-15 11
Лазо Трповски 10 5 5 10-11 10
Димо Хаџи Димов 11 3 8 9-16 9
Христијан Т. Карпош 11 0 11 0-22 0