ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР НА ОПШТИНА КАРПОШ

 

Одлуката и Листата на Информации од јавен карактер

на Општина Карпош можете да ја погледнете ТУКА